Ο 5Q0907275B Αισθητήρας Πίεσης Ελαστικών είναι ένας αισθητήρας TPMS (Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών) υψηλής ακρίβειας, σχεδιασμένος για να αντικαταστήσει κατεστραμμένους ή εξαντλημένους αισθητήρες OE. Είναι συμβατός με μια σειρά μοντέλων Volkswagen, Audi και Porsche, συμπεριλαμβανομένων των Passat, Tiguan, Golf, A3, A6, A7, A8, Q3, Q5 και Q7.
Σχεδιασμένος για να ταιριάζει με την απόδοση του αρχικού εξοπλισμού, αυτός ο αισθητήρας παρακολουθεί συνεχώς την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο. Βοηθά στην πρόληψη ατυχημάτων, στη μείωση της φθοράς των ελαστικών και στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου — προσφέροντας αξιόπιστη, ισοδύναμη με OE απόδοση για το όχημά σας.
| Θερμοκρασία Λειτουργίας | -40 °C ~ +125 °C |
|---|---|
| Σχετική Υγρασία | 45% ~ 95% |
| Εύρος Θερμοκρασίας Αποθήκευσης | -40 °C ~ +125 °C |
| Θερμοκρασία Εργασίας | -40 °C ~ 105 °C |
| Εύρος Πίεσης | 0 – 900 Kpa |
| Θέση Εγκατάστασης | Πλήμνη τροχού αυτοκινήτου |
| Ρεύμα ηρεμίας | 0.3 μA ≤ I ≤ 1.0 μA |
| Ρεύμα εκπομπής | 1.0 mA ≤ I ≤ 3.5 mA |
| Τάση Λειτουργίας | 2.90 V ≤ U ≤ 3.50 V |
| Ισχύς Εκπομπής | 8 dBm |
| Βάρος | 35 g |
| Διάρκεια Ζωής | CR2050 άνω των 3 ετών |
| Βαθμός Αδιαβροχοποίησης | IP67 |
| Ισχύς Μετάδοσης | < 10 dBm |
| Συχνότητα Μετάδοσης | 433.92 MHz & 315 MHz |
| Σφάλμα Θερμοκρασίας | 20 ~ 70 °C: ±3 °C; -40 ~ -20 °C, 70 ~ 125 °C: ±5 °C |
| Σφάλμα Πίεσης | 0 ~ 50 °C: ±0.07 bar; -40 ~ 0 °C, 50 ~ 85 °C: ±0.1 bar |
Η Shenzhen June Electronic Co., Ltd. ειδικεύεται στην ανάπτυξη αξεσουάρ αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων TPMS, λαμπτήρων προβολέων LED και αισθητήρων στάθμευσης. Με πολυετή εμπειρία σε εργαλεία διάγνωσης πίεσης ελαστικών, προγραμματιστές και καθολικούς προγραμματιζόμενους αισθητήρες TPMS για εφαρμογές OE και aftermarket, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα πιο σταθερά προϊόντα σε πελάτες παγκοσμίως.
Α1: 100 τεμάχια για αισθητήρες. Διατίθενται δείγματα.
Α2: Ναι, διατίθενται υπηρεσίες OEM και ODM.
Α3: 1–10 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
Α4: 1 έτος για αισθητήρες TPMS.
Α5: Γίνονται δεκτοί οι όροι EXW, FOB Shenzhen και CIF.
Α6: TT 50% προκαταβολή, υπόλοιπο πριν από την αποστολή. Γίνονται δεκτά επίσης L/C, PayPal και Western Union.
Α7: DHL, EMS, FedEx, UPS και TNT Express. αεροπορικώς ή δια θαλάσσης.